top of page

Υπηρεσίες - Εργασίες

 

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της η DentCreate ,με διακριτή υπευθυνότητα, με ερευνητική διάθεση, συνυφασμένες με τη συνεχή επιμόρφωση της τέχνης και του χρώματος, την παρατήρηση του φυσικού για την άριστη απόδοση του τεχνητού, υλοποιεί το αρχικό της όραμα προσφέροντας άριστης αισθητικής αποτελέσματα.

odontotechnognosia
Αισθητικές αποκαταστάσεις

Καθημερινά τόσο στη κλινική όσο και στην εργαστηριακή πρακτική συναντάμε την αγωνία αλλά και την απαίτηση των ασθενών για εργασίες που να μην διαφέρουν σε τίποτα από τις φυσικές όψεις των δοντιών τους. Τόσο ο οδοντίατρος όσο και ο τεχνικός του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου αφουγκράζονται τον ασθενή και στοχεύουν στο καλύτερο αποτέλεσμα της τελικής αισθητικής αποκατάστασης.

Η DentCreate διαθέτει την τεχνογνωσία να αποδώσει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα οποιοδήποτε κι αν είναι το υλικό της αποκατάστασης.
(είτε μια μεταλλοκεραμική εργασία, είτε μια ολοκεραμική αποκατάσταση, είτε μια αποκατάσταση με σκελετό ζιρκονίου)

odontotechnognosia
Ολοκεραμικές Στεφάνες-Γέφυρες
IPS e.max press Ceram

Για μια αποτελεσματική αισθητική οδοντιατρική  η πιο συνηθισμένη λύση ενός σύγχρονου οδοντοτεχνικού εργαστηρίου είναι τα ολοκεραμικά συστήματα. Η προσθετική επενδύοντας συνεχώς στη νέα τεχνολογία, κατασκευάζει ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες κάνοντας χρήση των παρακάτω συστημάτων:

  • Γέφυρες ζιρκονίου (ZrO2) με χρήση της τεχνολογίας CAD/CAM (Σύστημα VHF 4-K4 IMPRESSION )

  • IPS Empress e.max (της Ivoclar Vivadent)

 

Ολοκεραμικές όψεις

Η αποκατάσταση προσθίων με ολοκεραμικές όψεις δίνει την δυνατότητα στον οδοντίατρο να προτείνει στον ασθενή του μια άψογη αισθητική οδοντοστοιχία με μια πολύ συντηρητική παρασκευή των δοντιών στηριγμάτων, με πεδίο εφαρμογής αποχρωματισμένα δόντια, διαβρώσεις της χειλικής επιφάνειας, αραιοδοντίες αλλά και αλλαγής σχήματος και μεγέθους.

 

Εργασίες
Ζιρκονίου

Η διαφανής ζιρκονία είναι μια, νέας γενιάς, ζιρκονία. Η σύνθεσή της είναι τέτοια που αυξάνει θεαματικά τη φωτοδιαπερατότητά της. Με το υλικό αυτό μπορούν εξ’ ολοκλήρου να κατασκευαστούν στεφάνες και γέφυρες πλήρους ανατομίας, υπερβαίνοντας έτσι το σύνηθες πρωτόκολλο «σκελετός-αισθητικό υλικό». Στεφάνες και γέφυρες από ένα υλικό. Δεν χρησιμοποιείται πορσελάνη. Έτσι, υπάρχει πλέον μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εκεί που η μεταλλοκεραμική δεν μπορεί να αποδώσει. Αντοχή, βιοσυμβατότητα και αισθητική στην ίδια αποκατάσταση.

 

Σύνθετες αποκαταστάσεις

Η τηλεσκοπική αποκατάσταση ή διπλή στεφάνη αποτελεί μια αποδεδειγμένη θεραπευτική επιλογή για την προσθετική αποκατάσταση σε ασθενείς με λίγα δόντια.

Η χρήση των απλών συγκρατητικών στοιχείων συνδέσμων ακριβείας απαιτούν γνώση, εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και υψηλή τεχνική ικανότητα.

 

Ολικές-Μερικές οδοντοστοιχίες
 

Οι στόχοι του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου της DentCreate κατά την κατασκευή ολικών οδοντοστοιχιών είναι:
 
1. Άψογη λειτουργία των οδοντοστοιχιών για τον ασθενή, με σωστή και σίγουρη εφαρμογή.
2. Αισθητική οδοντοστοιχία που θα κολακεύει την εμφάνιση του ασθενή

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εξατομίκευση στην τοποθέτηση των δοντιών, καθώς και οι χρωματικές παρεμβάσεις, τόσο στα δόντια όσο και στους μαλακούς ιστούς, εξασφαλίζουν την άριστη αισθητική

odontotechnognosia
Τεχνολογία CAD/CAM

Μετά την εποχή του χυτηρίου έφτασε η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τη χρήση milling κοπτικού μηχανήματος.

 

Εξασφαλίστε:

  • Σταθερά άριστη ποιότητα και εφαρμογή

  • Ελαχιστοποίηση λαθών, συνεπώς και επαναλήψεων.

  • Ελαχιστοποίηση κόστους παραγωγής και χρήση πιστοποιημένων υλικών (plastics, wax, zirconium oxide, composites, CoCr)

  • Εγγύηση του εργαστηρίου DentCreate για τον οδοντίατρο.

Ολοκεραμικά Ένθετα-Επένθετα

Καθημερινά όλο και περισσότεροι ασθενείς ζητούν από τον οδοντίατρο τους την αντικατάσταση των παλιών τους σφραγισμάτων από αμάλγαμα με ένα υλικό που θα δώσει μια καλύτερη αισθητική δοντιών.
 
Τα ολοκεραμικά ένθετα - επένθετα δεν υπερέχουν μόνο στην αισθητική οδοντιατρική αλλά και σε θέματα ανθεκτικότητας σε σχέση με άλλα εμφρακτικά υλικά.

 

Μεταλλοκεραμικές εργασίες

Οι μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου. Η προσθετική αποκαθιστά άριστα την αισθητική και τη λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας του ασθενή, διαθέτοντας τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται: γνώση, εμπειρία, εκπαίδευση και επιδεξιότητα.

 

Εμφυτεύματα

Τα οστοενσωματούμενα εμφυτεύματα είναι η σημαντικότερη κατάκτηση της οδοντιατρικής τα τελευταία χρόνια.

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι ασθενείς ζητούν απ’ τον οδοντίατρο τους οδοντικά εμφυτεύματα για την προσθετική τους αποκατάσταση. Αλλά και για τον οδοντίατρο τα εμφυτεύματα είναι μια καθιερωμένη μέθοδος στήριξης μιας προσθετικής αποκατάστασης.

 

Χυτές αποκαταστάσεις
 
 

 Μια στεφάνη, ένα επένθετο ή ένα ένθετο εξ΄ ολοκλήρου χυτό από κάποιο οδοντιατρικό χρυσοκράμα, μπορεί να μην ικανοποιεί τη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική αλλά δεν παύει να διαθέτει αρκετά πλεονεκτήματα.

Με χαμηλό κόστος, ένα πολύτιμο κράμα εξασφαλίζει μια πολύ καλή εφαρμογή στα όρια και μια άριστη συμπεριφορά σε σχέση με τους μαλακούς ιστούς.
 

 

Ολικές-Μερικές θερμοπλαστικές οδοντοστοιχίες

Το νέο άθραυστο υλικό για εύκαμπτες οδοντοστοιχίες, υποαλλεργικό, καλαίσθητο και ελαφρύ, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και σταθερότητα. Η υψηλή φωτοδιαπερατότητα του, σε συνδυασμό με τη φυσική απόχρωση ιστών που διαθέτει, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή.

Κατάλληλο για αναγομώσεις, εύκολο να στιλβωθεί. Διαθέτει "ελαστική" μνήμη, αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιείται πλήρης επαναφορά των αγκίστρων σε περίπτωση κάμψης τους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ασθενείς που επιθυμούν φυσικές, άθραυστες κινητές αποκαταστάσεις με ελαστικότητα.

Νάρθηκες
 
 

Οι νάρθηκες αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο στην αποκατάσταση δυσλειτουργιών και τραυμάτων, αλλά και σε διαγνωστικές πληροφορίες που μπορούν να προσφερθούν στο οδοντιατρείο.
 

Η κρισιμότητα του αποτελέσματος για την αποφυγή μόνιμων βλαβών, απαιτεί την πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και των ιδιομορφιών του κάθε περιστατικού, καθώς και αντίστοιχα την καλή γνώση της λειτουργίας του στοματογναθικού συστήματος.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σε πλήθος από ελαστικούς νάρθηκες όπως:

1. Αθλητικοί νάρθηκες προστασίας
2. Νάρθηκες λεύκανσης
3. Νάρθηκες για την κατασκευή προσωρινών αποκαταστάσεων

 

bottom of page